Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen X

Företag inom Skola & förskola till salu

Visar 1
Bevaka sökningen

Skola till salu: Här finner du förskolor och skolor till salu över hela Sverige

Bolagsplatsen är Sveriges största plattform för att köpa och sälja skolor och förskolor. Majoriteten av de skolor och förskolor som kommer ut till salu finner du här på Bolagsplatsen.se

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att hitta den skola som du vill köpa. Genom att filtrera din sökning kan du hitta den skola eller förskola som matchar dina krav. Här kan du avgränsa din sökning på exempelvis omsättning (t. ex Skola till salu som omsätter över 5 MSEK) eller ort (t. ex Förskola till salu i Stockholm). När du har hittat en skola till salu som passar dina kriterier tar du kontakt med säljaren via formuläret.

Att driva en förskola eller skola är något av de allra viktigaste verksamheter som finns. Tänk på att säljaren oftast ställer höga krav på dig som köpare av den här typen av bolag. I din första kontakt med säljaren var noggrann med att presentera dig själv och varför ni är en lämplig köpare. Lycka till!

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya förskolor eller skolor kommer ut till salu. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev som skickas ut varje vecka för att ta del av nyheter och utvalda företag till salu.