Modebutik med egen hemsida & e-handel (ID: 1438)

location Tranås - Jönköping

Din intresseanmälan har skickats

Kläder & AccessoarerHandelE-handel - produkterInternetföretag (E-handel)Kläder & AccessoarerButik

Omsättning

1 Mkr

Prisidé

0,5 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Area

650 m2

Beskrivning av Modebutik med egen hemsida & e-handel (ID: 1438)

Mycket välrenommerad butik för försäljning av tidlöst och hållbart mode finns nu till salu i Tranås. Nuvarande ägaren har haft verksamheten i 30 år och säljer nu pga. pensionering. Bra kontakter med leverantörer med mera som kan överlåtas vid tillträdet ger möjligheter till expansion i övriga Skandinavien och andra länder. Utmärkt läge, centralt i en expansiv kommun med förmånligt hyresavtal. Stora skyltfönster ut mot gågata som ger stora exponeringsmöjligheter. En butik med komplett inredning, larm samt kameraövervakning till ett värde av flera hundra tusen kronor. Verksamheten har även egen hemsida med försäljning via web shop som genererar mycket kunder. Observera att ägaren kan tänka sig att överlåta endast e-handel och lager, utan lokal.

Lokalen är helt anpassad för verksamheten, totala ytan är 650 kvm. Förutom försäljning erbjuder man också omarbetning av pälsar och skinnjackor i egen, modern pälsverkstad. Ett fantastiskt tillfälle för rätt person att komma över en färdig rörelse till ett bra pris.

Öppettider: vardagar 10–16, lördag 10–14, sön stängt.

Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Pris: 500 000 kr + varulager (varulagret uppgår idag till cirka 1,3 MSEK).

För mer information och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avidé. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer