Livsmedelsbutik i Katrineholm oms 9,5 MSEK (ID: 1513)

location Katrineholm - Södermanland

Din intresseanmälan har skickats

LivsmedelButik

Omsättning

5-10 Mkr

Prisidé

1,5 Mkr

Resultat

Vinst

Area

1000 m2

Hyra

21000 kr/mån

Beskrivning av Livsmedelsbutik i Katrineholm oms 9,5 MSEK (ID: 1513)

Upptäck en unik möjlighet att äga en väletablerad och lönsam butik i hjärtat av Katrineholm! Med en imponerande yta på hela 1000 kvadratmeter erbjuder denna butik gott om utrymme för ett mångsidigt sortiment av högkvalitativa varor. Från färsk frukt och grönsaker till delikatessvaror och dagligvaror av högsta kvalitet – här finner du allt du behöver.

Den dagliga kassaförsäljningen på cirka 36 000 kr vittnar om kundernas uppskattning för produkterna. Under 2022 uppnådde butiken en imponerande total omsättning på cirka 9,5 MSEK, vilket bekräftar dess framgång på marknaden.

Med en månadshyra på endast 21 000 kr exklusive moms har du möjlighet att erbjuda konkurrenskraftiga priser och därigenom skapa mervärde för våra värdefulla kunder. Man har drivit denna blomstrande butik i över 2 år och vill särskilt tacka de lojala kunder som har gjort denna framgång möjlig.

Butiken håller generösa öppettider från 9:00 till 20:00 för att passa dina shoppingbehov. För att ytterligare underlätta för kunderna erbjuder man förmånen att vara ombud för både Instabox och Budbee. Som ombud för Instabox får du en attraktiv provision på 1 500 kr per månad, vilket garanterar att dina paket når dig snabbt och smidigt. Budbee ger dig ytterligare flexibilitet med en provision på 1 200 kr per månad.

Det begärda priset för denna fantastiska möjlighet är endast 1,5 MSEK plus varulager – en investering med omedelbar potential för avkastning.

För att ta nästa steg och få mer information, boka en visning eller hantera affärsprocessen, vänligen kontakta den ansvariga parten, Mäklarjouren. För att respektera säljarens önskemål om all kontakt genom Mäklarjouren, vänligen kontakta den ansvarige mäklaren, Michel Avide. Mer detaljerad information kommer att tillhandahållas efter undertecknande av ett sekretessavtal.

Missa inte chansen att äga och driva en framstående butik i Katrineholm – din biljett till affärssuccé väntar!

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen