Gourmetpizzeria/restaurang i Halland oms 8 MSEK (ID: 1436)

location Halland

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Omsättning

8 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

3,7 Mkr

Resultat

Vinst

Area

280 m2

Hyra

30000 kr/mån

Platser inomhus

80 st

Platser utomhus

80 st

Spriträttigheter

Ja

Öppettider

17-23

Beskrivning av Gourmetpizzeria/restaurang i Halland oms 8 MSEK (ID: 1436)

En av de bästa gourmetrestaurangerna i Halland är nu till salu! Verksamheten har grundats 2016. Säljaren arbetar uteslutande med de bästa råvarorna från Italien. Man serverar klassiska italienska pastarätter och gourmetpizzor med gott hantverk och fin standard. Fin restaurang med mycket bra och centralt läge i staden. Fullständiga rättigheter finns. Toppmodern utrustning och samtliga inventarier och inredning är fräscha och i mycket gott skick. Allt sker i en ombonad miljö med höga kvalitetsmål.

Verksamheten har gått från 0 i omsättning 2016 till cirka 8 MSEK 2021 trots att det var pandemi. Detta är en verksamhet som genererar pengar och ger dig ständig likviditet. Totala ytan är cirka 280 kvm, hyran är 30 000 kr per månad. Restaurangen har ca 80 sittplatser, populär uteservering med plats för ca 80 personer sommartid. Ett fantastiskt tillfälle med suveränt läge i underbara lokaler.

Öppettider: mån-tors 17–22, fredag 17–23, lördag 13–23, söndag 13–21. Observera att man kan utöka öppettiderna med lunch till exempel för att öka omsättningen ytterligare. Ingen hemkörning eller koppling till någon utkörningsplattform. Nuvarande ägare driver flera andra verksamheter utöver detta och vill sälja på grund av tidsbrist.

Pris: 3 700 000 kr.

För mer information och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer