Framgångsrik franchiserättighet för Veterankraft i Skåne

location Staffanstorp - Skåne, Kävlinge - Skåne, Lomma - Skåne, Lund - Skåne, Eslöv - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2009

Omsättning

2 Mkr

Resultat

Vinst

Hyra

10200 kr/mån

Beskrivning av Framgångsrik franchiserättighet för Veterankraft i Skåne

Vi presenterar en unik möjlighet att förvärva en väl etablerad och högt ansedd franchiserättighet för Veterankraft i södra Sverige, specifikt i kommunerna Lund, Lomma, Eslöv, Staffanstorp och Kävlinge. Denna del av franchisen täcker ett upptagningsområde med cirka 250 000 invånare och har ett vackert huvudkontor strategiskt placerat i Lund.

Franschiseöversikt: Veterankraft, som grundades 2009, är idag ett av Sveriges ledande bemanningsföretag och har specialiserat sig på att tillhandahålla kvalificerade och erfarna veteraner till såväl privatpersoner som företag. Med 70 anställda via franchiset och en omfattande kundbas med återkommande kontrakt, har verksamheten visat sig vara både lönsam och hållbar.

Ekonomisk information:

• Omsättning: Cirka 2 miljoner SEK
• Resultat: Cirka 400 000 SEK
• Hyra för kontor i Lund: 10 200 SEK/månad
• Inkluderar: Företagsbil och gratis parkering

Affärsmodell och tjänster: Som franchiseinnehavare kommer du att erbjuda ett brett spektrum av tjänster från hushållsnära tjänster till mer specialiserade tjänster som bygg, utbildning, trädgård och hantverk. Detta är en perfekt möjlighet för den som har erfarenhet av eller intresse för att driva ett flexibelt och kundorienterat bemanningsföretag.

Anledning till försäljning: Säljes på grund av personliga skäl. Detta ger en fantastisk möjlighet för en ny ägare att vidareutveckla och expandera denna redan framgångsrika verksamhet.

Potential: Med en stabil grund, stark marknadsposition och hög tillväxtpotential, erbjuder detta franchise en spännande möjlighet för rätt köpare att vidareutveckla och maximera potentialen i en växande sektor.
Investera i din framtid med Veterankraft och gör en bestående skillnad i samhället samtidigt som du driver en lönsam och respekterad verksamhet. För mer information eller för att arrangera ett möte, vänligen kontakta oss via formuläret i annonsen.

FV

Franchise Veterankraft i Skåne

  Fråga Mäklaren

   FV

   Franchise Veterankraft i Skåne

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer