Delikatessbutik omsättning 3 MSEK (ID: 1510)

location Halland

Din intresseanmälan har skickats

Mat & dryckButik

Omsättning

2-5 Mkr

Prisidé

0,89 Mkr

Resultat

Vinst

Area

152 m2

Hyra

24000 kr/mån

Spriträttigheter

Ja

Beskrivning av Delikatessbutik omsättning 3 MSEK (ID: 1510)

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att förvärva en populär och välskött delikatessbutik, bara 30 minuter från Göteborg! Denna pärla är nu till salu och erbjuder en strategiskt belägen plats i en livlig och köpstark del av staden. Med en yta på cirka 152 kvm är butikslokalen väl anpassad till verksamheten. Dessutom erbjuder den moderna och välunderhållna inredningen en attraktiv atmosfär för både kunder och ägare. Hyreskostnaden är cirka 24 000 kronor per månad exklusive moms, el tillkommer. 2022 var omsättningen cirka 3 MSEK.

Detta är inte bara en vanlig delikatessbutik. Här finner du ett fullt utrustat kök och en bekväm serveringsdel för sittande kunder. Dessutom har butiken serveringstillstånd, vilket ger ytterligare intäktsmöjligheter. Med ett lockande koncept som lockar många kunder erbjuds produkter som charkuterier, ost och presentartiklar, och butiken har även en egen produktion av hängmörat nötkött. Dina möjligheter att utveckla denna verksamhet är oändliga. Du kan lägga till cateringtjänster, after work-evenemang och vinprovningar för att locka ännu fler kunder. Dessutom finns det potential för att fokusera mer på beställningar och tillgodose den nuvarande efterfrågan på kvällsöppet.

Den nuvarande ägaren har redan investerat betydande summor i nya maskiner och inventarier för att säkerställa en effektiv drift. Dessutom finns det en lojal och väletablerad kundkrets som stöder butiken. Med sådana positiva framtidsutsikter och en stark grund att bygga på kan du se fram emot framgång och tillväxt. Den nuvarande ägaren har beslutat att sälja på grund av tidsbrist på grund av sitt andra restaurangengagemang. Pis: 890 000 kr.

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen