60196: KÄNDA MARIA CAFÉ I YSTAD

location Ystad - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

Mat & dryckCaféMat & dryck

Omsättning

3 Mkr

Resultat

Vinst

Hyra

26000 kr/mån

Platser inomhus

52 st

Platser utomhus

12 st

Beskrivning av 60196: KÄNDA MARIA CAFÉ I YSTAD

Anrika Maria Café mitt på torget i Ystad med anor sedan 1911 är nu till salu och som allt annat i Ystad så finns här ett stort intresse med stor efterfrågan.

Man har idag 52 platser inomhus och 12 platser på utedelen.

Idag är Maria Caféet en traditionell caféverksamhet med kaffe, kakor, bakelser, tårtor, bullar, smörgåstårtor och sandwichar men man har så mycket mer möjligheter att göra annat utöver detta.
Man kan utöka sitt sortiment och på så sätt kanske även ansöka om alkoholtillstånd för att kunna servera öl och vin som förslag.

Ystad är en mindre stad men en myllrande sommarstad fullt med turister som kommer med, bil, tåg, cykel eller färjorna från Tyskland och denna verksamhet ligger mitt i centrala Ystad. Utanför och i dess närhet finner man vanligen lätt parkeringsplatser för den bilburna.

Öppettider måndag till fredag är 09:00-17:00, lördagar 09:00-15:00 och söndagar stängt.
Man är idag 3 anställda med ägaren.

Nuvarande ägare har haft rörelsen sedan 2012.

Möjligheter till öppna tidigare och stänga senare samt tillföra nya koncept och alkoholtillstånd är några av tankarna som man lätt ser som ökade möjligheter.

Vi söker en ny ägare med finansieringen 100% klar och vi ser gärna en liten presentation på vem man är samt beskriver ens tankar på vad man vill utveckla eller om man skall behålla verksamheten.
Viktigt tänka på är att man får ej öppna pizzeria eller liknande här.

Ansvarig mäklare:
Fredrik Andersson

För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen.

TF

Trade Företagsförmedling

Trade Företagsförmedling

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  TF

  Trade Företagsförmedling

  Fråga Mäklaren

   TF

   Trade Företagsförmedling

   Trade Företagsförmedling

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer