Välskött och lönsam mek verkstad med stor tillväxtpotential i södra Sverige

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Mekanisk verkstadTillverkning

Grundat

1988

Omsättning

50-100 Mkr

Anställda

30- st

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Beskrivning av Välskött och lönsam mek verkstad med stor tillväxtpotential i södra Sverige

Mekanisk/El verkstad med stabil kundbas samt ett antal egna produkter som med rätt marknadsinsats kan ge ett rejält lyft till en redan fin och lönsam verksamhet. Storlek och lönsamhet på bolaget gör att det kan fungera både som stand-alone samt som tillägg till existerande verksamhet.

Tillgångar

Fastigheten (ca 7800 m2 mark, 2700 m2 verkstad/kontor samt 1100 m2 lagertält) som bolaget bedriver verksamhet i ingår i försäljningen. Hyresavtal finns med marknadsmässig hyra och värderingutlåtande finns. Bolaget har en modern maskinpark som är väl anpassad för verksamheten.

Ekonomisk utveckling

Har under ett antal år haft en stabil leverans av både omsättning och resultat. Efter en del strategiska förändringar där höjd automatiseringsgrad får ses som den viktigaste har man lyft omsättning men framförallt lönsamhet till en ny nivå.

Övrigt

Bolaget har några egna produkter som man inte riktigt haft tid att få ut på marknaden men som med rätt insatser kan betyda rejält ökad omsättning och resultat.

Kim Svensson

Länia

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Kim Svensson

  Fråga Mäklaren

   Kim Svensson

   Länia

   Mobil: Visa nummer