Välrenommerad legotillverkare inom smidesdetaljer för lantbruks- och verkstadsindustrin

location Katrineholm - Södermanland

Din intresseanmälan har skickats

Mekanisk verkstadTillverkning

Omsättning

20-50 Mkr

Anställda

10-30 st

Beskrivning av Välrenommerad legotillverkare inom smidesdetaljer för lantbruks- och verkstadsindustrin

Svensk Legosmide AB bedriver tillverkning och handel med produkter till lantbruk och verkstadsindustrin. Bolagets kärnverksamhet omfattar i första hand varmsmide och Bolaget kan erbjuda hela produktionsprocessen från materialinköp, produktion till att leverera de färdiga produkterna till kunderna. Bolaget omsättning uppgick per 2021 till ca 20 Mkr.

Processen är komplicerad och omfattar hela kedjan, från stålplåt, laserskärning, varmsmide, blästring, anlöpning, bockning och borrning till slutlackering av produkterna.

Bolaget har i dagsläget 14 kompetenta och duktiga medarbetare. Arbetet kräver stor hantverkskunskap och medarbetarna utbildas kontinuerligt inom ny teknik och material.

Bolaget har en bred och modern maskinpark och har under senaste åren uppdaterats med flera nya maskiner för att kunna bemöta den ökade orderingången från kunderna. Maskinparken har även genomgått en helrenovering och uppfyller idag Svensk Standards krav och rådande svensk lagstiftnings rekommendationer.

Den största kunden är Väderstad AB vilka tillverkar högpresterande jordbruksmaskiner för jordbearbetning, såbäddsberedning och fröplacering.

Verksamheten bedrivs i ändamålsenliga lokaler belägna i Katrineholm.

Patrik Holm

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Patrik Holm

  Liknande Företag till Salu

  Fråga Mäklaren

   Patrik Holm

   Bolagsbron

   Telefon: Visa nummer