Unik möjlighet: Lönsam lackeringsfirma med fastighet i Dalarna

location Dalarna

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

2-5 Mkr

Resultat

Vinst

Area

15000 m2

Beskrivning av Unik möjlighet: Lönsam lackeringsfirma med fastighet i Dalarna

Är du redo att ta över en väletablerad och högt ansedd lackeringsfirma med tillhörande fastighet i Region Dalarna? På grund av hälsoskäl står nu denna lönsamma verksamhet och dess fastighet till försäljning, erbjudandet är en sällsynt chans att fortsätta bygga på dess starka fundament.

Företagsöversikt:

• Branschnamn: En välkänd lackeringsfirma som varit i drift sedan 2009, med ett 40-årigt arv av expertis och excellence.
• Område: Belägen i Dalarna, känd för sitt starka företagsklimat och stödjande gemenskap.
• Anläggning: En facilitet som omfattar cirka 5 000 kvm inhägnat område och en total yta på cirka 15 000 kvm, inklusive en välutrustad verkstad med kontor och kundmottagning. Fastigheten säljs tillsammans med verksamheten, vilket erbjuder en stabil grund för framtida verksamhet och utveckling.
• Rykte: Företaget är högt respekterat med ett gott rykte och höga kundomdömen, tack vare sin kvalitet och service.
• Ekonomi: Verksamheten har en mycket välskött ekonomi med lönsamhet som speglar dess effektiva drift och starka kundbas.
• Kundbas: Företaget har säkrat fina avtal med många företagskunder, vilket ger en stabil och återkommande inkomst. Företaget är ensamma i sitt verksamma område med att hjälpa privatkunder.
• Expansionspotential: Det finns betydande möjligheter till expansion för den entreprenöriella köparen, med kapacitet att växa både inom nuvarande marknad och nya segment.

Erbjudandet:

Detta är en oöverträffad möjlighet att förvärva en nyckelfärdig verksamhet med en solid grund, starkt varumärke och en lojal kundkrets. Med en välutrustad anläggning och dedikerad personal kan den nya ägaren fortsätta att bygga på detta företags framgångsrika historia och utforska nya vägar för tillväxt och innovation.

Anledning till försäljning:

Försäljningen drivs av ägarens hälsoskäl, men kan trots detta vara behjälplig med en väl planerad övergång. Detta är en perfekt möjlighet för en driven individ eller team som vill ta sig an och vidareutveckla ett redan framgångsrikt företag.

Kontakta oss via formuläret för mer information och för att diskutera nästa steg i processen.

VL

Vinstgivande Lackering

  Fråga Mäklaren

   VL

   Vinstgivande Lackering

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer