Unik Fine-Dining / 2282

location Centrum - Malmö - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Grundat

2017

Omsättning

4 Mkr

Anställda

4 st

Prisidé

2 Mkr

Resultat

Vinst

Area

120 m2

Hyra

14400 kr/mån

Platser inomhus

40 st

Spriträttigheter

Ja

Öppettider

Tisd - Lörd 17.00 - 22.00

Beskrivning av Unik Fine-Dining / 2282

En restaurang belägen i ett av Malmös knutpunkter, Värnhem.
Runt om Restaurangen ligger flera bostadsrätter och kvarteret bakom, mot söder är ett nytt bostadsområde etablerats.
Köket är effektivt och restaurangensplanlösningen lika så. Korta vägar för personal från kök, disk och till gästerna. En mycket generös låg hyra för lokal med tillträde för upptill 50 gäster samt källarplan för förvaring med tillgång till el (t ex för frys och kyl).
Konceptet är asiatiskt med mycket unikt upplägg och man jobbar enbart med svenska bönder och låter råvaran stå i fokus. Närproducerade råvaror med egna smaker i modern tappning.
Konceptet har fungerat mycket bra sedan starten 2017 och man har många köpstarka gäster som kommer långväga ifrån, även Köpenhamn, för att få besöka restaurangen.
Restaurangen, som är öppet för middag tisdag - lördag, har en modern, varm och välkomnande miljö. Samtliga gällande tillstånd finns och inredning och utrustning är av hög kvalitet.
Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information
EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag eller bolag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa, eller sälja, företag och bolag. EUC företagsförmedling hanterar många olika företagstyper för försäljning och förmedling.

Vi bistår med förmedling av alla typer av företag och bolag oberoende av storlek och bransch. Verksamheten har funnits i över 10 år.

Bosse Stibeck
Företagsmäklare
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se

EC

Europa Commerce Företagsförmedling

Europa Commerce Företagsförmedlingen AB

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  EC

  Europa Commerce Företagsförmedling

  Fråga Mäklaren

   EC

   Europa Commerce Företagsförmedling

   Europa Commerce Företagsförmedlingen AB

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer