Ta över utmanare i heta hemkörningsbranschen(1454)

location Södertälje - Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Internetföretag (E-handel)

Omsättning

0 Mkr

Prisidé

0,18 Mkr

Beskrivning av Ta över utmanare i heta hemkörningsbranschen(1454)

Hemleverans av snabbmat växer så det knakar. Nu har du chansen att ta del av den växande marknaden med din egna hemkörningsapp.
Appen för Android och IOS låter användarna beställa hem mat från dom anslutna restaurangerna. Bind lokala restauranger till er tjänst så är ni igång!

Tekniska delar:
Appens system består av 4 delar. Alla delar är utvecklade från grunden och håller hög standard på design, användarvänlighet och kod.

1. kundappen för IOS & Android
2. Restaurangapp - Restaurangens app för att ta emot beställningar
3. Förarapp - App för förarna att ta emot körningar
4. Adminpanel
1. Kundappen
Finns tillgänglig för IOS och Android användare, apparna är native och är utvecklade specifikt för vardera operativsystem för optimal prestanda. Integrerade betalningslösningar idag är kortbetalningar(Visa/Mastercard)
2. Restaurangapp
Appen för restaurangerna finns för Android och används på en surfplatta. I restaurangappen kommer beställningarna till restaurangen in och kan där accepteras och välja uppskattad leveranstid. Restaurangen kan även se sin tidigare försäljning, hantera tillgänglighet på sin meny, gå offline under en period om det är mycket att göra. Surfplattan och appen kan även kopplas ihop med en printer via bluetooth för utskrift av bongar.
3. Förarappen
Förarappen finns för IOS och Android. Förarna har ett inlogg till appen och tar emot och accepterar körningar direkt i appen. Appen ger all nödvändig information för att föraren ska kunna hämta upp och leverera maten till kunden.

4. Adminpanel
Adminpanelen är webbaserad och är för ägare och anställda. Härifrån adminsitrerar vi allt från nya restauranger, produkter till ekonomi med rapporter för utbetalningar.

Ring eller skicka mig sms om du har några frågor. Först till kvarn!

Demo finns tillgänglig *

OBS! Försäljningen gäller endast appen. Inte bolag eller verksamhet.

KP

Karl Persson

HEC Mäkleri

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  KP

  Karl Persson

  Fråga Mäklaren

   KP

   Karl Persson

   HEC Mäkleri