Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen

Företag inom Internetföretag (E-handel) till salu i Västra Götaland

Visar 16
Bevaka sökningen
Lock
Funderar du på att sälja ditt företag?

Vi hjälper dig att hitta rätt företagsmäklare, få en värdering eller sälja direkt på Bolagsplatsen!

Kontakta mig

Internetföretag till salu: Köp en unik e-handel i Västra Götaland

Letar du efter en ehandel att köpa i Västra Götaland? Bolagsplatsen hjälper dig att hitta det perfekta internetföretaget som passar dig. Just nu finns flera internetbolag i Västra Götaland till salu. Här finner du alltifrån E-handel, webbshoppar, marknadsplatser, appar, bloggar, domäner och Saas bolag till salu. Klicka på annonserna för att se nyckeltal, omsättning, förväntad prisbild, ekonomisk information och mycket mer!

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att hitta e-handeln som matchar alla preferenser för ditt dröm internetföretag. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat e-handelsbolaget som passar dig tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare eller säljare via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Västra Götalands största marknadsplats för att köpa och sälja internetföretag.

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya e-handelsföretag som passar dina kriterier blir till salu i Västra Götaland. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt Nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.