Spel & ATG-butik med torgläge, postombud (ID: 1336)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Tobak & spelButik

Omsättning

2-5 Mkr

Anställda

0-2 st

Resultat

Vinst

Area

120 m2

Hyra

22000 kr/mån

Beskrivning av Spel & ATG-butik med torgläge, postombud (ID: 1336)

Nu har ni chansen att överta en mycket fin och välkänd ATG/Svenskaspelbutik med postombud i Göteborg. Butiken har ett bra läge vid ett välkänt torg och är i hjärtat av området. Butiken är välsorterad och fräsch med en trogen och stabil kundkrets. Spelbutiken är känd och välbesökt för alla boende i området. Butiken har tobak, glass, kaffe, godis, tidningar samt är ombud för Svenska spel, ATG och post, Kassagiro, Västtrafik, Westernunion, Small World, Money Gram. Man har renoverat lokalen sedan inträdet med nya hyllor, spelbänk etc.

Stadig, stabil och hög omsättning. Det finns ca 10 sittplatser inne för fika & spelkunder och bra med plats för spel längst väggarna, där också tv-skärmar finns. Butiken är väl inarbetad och väldigt effektivt upplagt för att få det så lättarbetat som möjligt. Ägaren har drivit upp verksamheten sedan år 2015. Ägaren som sköter dagliga driften önskar nu lämna över till nya pigga ägare som kan förvalta och förädla denna fina verksamhet! Hyran är 22 000 kr per månad. Ytan är ca 120 kvm.

Öppettider är 08–19. Bokfört omsättning för året 2020 har varit 4 586 483 kr exkl. moms. Efter utbetalning av löner på ca 800 000 kr har han man haft en vinst på ca 1 100 000 kr.

Pris, adress mm lämnas efter signering av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer