Restaurang & nattklubb på västkusten

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Mat & dryck

Grundat

2014

Omsättning

2-5 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

2-5 Mkr

Resultat

Vinst

Area

290 m2

Hyra

25000 kr/mån

Platser inomhus

50 st

Platser utomhus

40 st

Spriträttigheter

Ja

Beskrivning av Restaurang & nattklubb på västkusten

Vi har nöjet att presentera en unik möjlighet att äga en av Sveriges mest eftertraktade sommarrestauranger och nattklubbar.

Denna helt unika verksamhet med ett väldigt unikt läge erbjuder en outtröttlig kombination av god mat och dryck i en förstklassig miljö.

Verksamheten har etablerat ett riktigt starkt varumärke på en av Sveriges mest populära sommarorter, där yttre miljö och en välkomnande atmosfär bjuder in till en minnesvärd upplevelse.

Restaurangen är fullt utrustad med allt som krävs för att driva en lyckad verksamhet. All utrustning är av hög kvalitet och vårt val av material i inredningen och designen är moderna och attraktiva.

Verksamheten överlåts till en driven krögare som kan fortsätta att utveckla konceptet och ta verksamheten till nästa nivå.

Pris: 4 200 000 kr. Verksamheten har en omsättning på ca 3,5 miljoner kronor per år under perioden juni, juli och augusti. Hyra för lokalen är 25 000 kr per månad. Lokalen har en yta på ca 250 kvm samt 40 kvm lagerytor.

Vi uppmuntrar intresserade parter att kontakta oss för ytterligare information och för att planera ett besök för att bekanta sig med verksamheten.

Övrigt
Sittplatser inomhus: 50
Sittplatser utomhus: 40

Stefan Wingdén

Länia Västra Götaland

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Stefan Wingdén

   Länia Västra Götaland

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer