Populär smörgåsbutik oms 2,2 MSEK (ID: 1404)

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

CateringMat & dryckCaféMat & dryck

Omsättning

2-5 Mkr

Anställda

0-2 st

Prisidé

0,55 Mkr

Resultat

Vinst

Area

280 m2

Hyra

16500 kr/mån

Platser inomhus

8 st

Öppettider

05-13

Beskrivning av Populär smörgåsbutik oms 2,2 MSEK (ID: 1404)

En mycket välrenommerad smörgås/baguette-butik som är strategiskt belägen vid ett industriområde, i stad nära Göteborg (15 min körväg från Göteborgs centrum). Verksamheten har funnits i över 20 år. I området återfinns hundratals företag men även bostäder. Ett gyllene läge för dig som vill ta över ett vinstdrivande företag med vinnande koncept! Bra omsättning trots korta öppettider, man har endast öppet 05–13 måndag till fredag.

Största delen av försäljningen sker via avhämtning och beställningar/catering. Kunderna är både privatpersoner och företag, föreningar, idrottsklubbar med mera. Man säljer baguetter, smörgåsar, sallader, smörgåsar, smörgåstårta med mera i en fräsch lokal. Lokalen har väl anpassade produktionsytor. Med dess toppläge med många företag och verksamheter i området är det många människor som handlar på caféet för take away eller för att sitta ner. Inne ryms det 8 sittplatser.

Omsättningen är cirka 2,2 MSEK per år (2021). Hyra: ca 16 500 kr exkl. moms per månad. Totala ytan på lokalerna är cirka 280 kvm. Öppettider: måndag-fredag 05–13, men går att ha längre öppettider om man vill också.

Begärt pris: 550 000 kr. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

KONTAKT
För mer information och bokning av visning vänligen kontakta oss via Formuläret. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer