Återförsäljare av medicinsk utrustning

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Medicinsk utrustning & hjälpmedelHandelE-handel - produkterInternetföretag (E-handel)Medicinsk utrustning & hjälpmedelTillverkning

Grundat

2000

Omsättning

20 Mkr

Anställda

11 st

Prisidé

9,625 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Återförsäljare av medicinsk utrustning

Det här företaget är experter på sjukvårdsprodukter och rehab-produkter med en lång erfarenhet i branschen. Grundat år 2000 och med en webbshop som lanserades 2009 och ny hemsida för i år, har företaget ett brett sortiment som består av både egentillverkade produkter och agenturer som de representerar. De strävar alltid efter att tillverka sina produkter i Sverige och samarbeta med partners inom Europa för att säkerställa hög kvalitet och efterlevnad av direktiv.

Företaget har säljare som är verksamma nära kunderna, vilket ger en trygg och personlig upplevelse. Tjänsteorganisationen har nyligen omorganiserats och består nu av medicintekniska ingenjörer och tekniker som utgår från Skåne, Stockholm och Göteborg.

Företaget erbjuder högkvalitativa sjukvårdsprodukter och rehab-produkter som uppfyller alla kundernas behov och krav. Med deras breda sortiment och professionella service kan kunderna vara säkra på att de får produkter av hög kvalitet och till ett bra pris.

Bolaget säljs under sekretess, vänligen kontakta mäklaren för mer information. Sekretessen finns som PDF under dokument i denna annons.

Charlotte Fornander

Länia Västra Götaland

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Charlotte Fornander

   Länia Västra Götaland

   Telefon: Visa nummer