Väl inarbetad restaurang i Limmared

location Tranemo - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

10-20 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Vinst

Area

603 m2

Platser inomhus

145 st

Spriträttigheter

Ja

Beskrivning av Väl inarbetad restaurang i Limmared

Limmareds Wärdshus bedriver en inarbetad restaurangverksamhet med stort upptagningsområde, mitt i Västra Götaland. Restaurangen erbjuder högkvalitativ mat, lagad med bra råvaror, i en personlig och familjär atmosfär. Omsättningen för det senaste verksamhetsåret uppgick till ca 12 mkr med ett EBIT på ca 1,2 mkr.

Med plats för 145 sittande gäster erbjuder restaurangen lunchservering, sju dagar i veckan samt À La Carte-meny på kvällar och helger. Restaurangen har många lunchgäster varje dag och bra beläggning på lördagar och söndagar. Bolaget har även dagligen flertalet utkörningar av luncher. Restaurangen är vida känd för sin berömda Schnitzel som serveras varje dag i flera storlekar och även med goda fyllningar.

Vidare erbjuder restaurangen catering alla dagar i veckan med stor vikt på minnesstunder i samarbete med en lokal begravningsbyrå. Vid speciella tillfällen och högtider, såsom t.ex. jul, Alla Hjärtans Dag, Fars- och morsdag med mera, erbjuder bolaget särskilt anpassade menyer. Vid nämnda högtider har restaurangen alltid fullsatt.

Restaurangen har även utskänkningstillstånd och kan erbjuda ett urval av anpassade drycker så som vin, Champagne, Prosecco, öl med mera.

Bolagets största kundsegment utgörs av lunchgäster i form av privatpersoner där restaurangen har flertalet återkommande stamkunder. I genomsnitt så serverar restaurangen ca 300 rätter dagligen. Det finns även ett avtal med kommunen gällande catering till en av ortens förskolor. Det finns ett behov av restaurangen på orten och den är i stort sett fullbokad på helgerna.

Verksamhetsfastigheten ägs av bolaget och kan ingå som en del av försäljningen alternativt hyras av en ny ägare.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

David Stenberg

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   David Stenberg

   Bolagsbron

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer