Pizzeria utanför Göteborg utan konkurrens (ID: 1568)

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

2-5 Mkr

Prisidé

0,85 Mkr

Resultat

Vinst

Area

175 m2

Hyra

14000 kr/mån

Platser inomhus

50 st

Beskrivning av Pizzeria utanför Göteborg utan konkurrens (ID: 1568)

Mäklarjouren KB har nöjet att erbjuda en unik investeringsmöjlighet – en väletablerad pizzabutik på ort utanför Göteborg som kombinerar en hög omsättning med en generös yta och strategiskt läge. Detta är chansen att förvärva en framgångsrik verksamhet inom matsektorn.

OMSÄTTNING: vardagar: 4 000–5 000 SEK, helger: 8 000–10 000 SEK. YTA: imponerande 175 kvm för att säkerställa en bekväm arbetsmiljö och maximal kapacitet. PRIS: attraktivt pris på endast 800,000 SEK, vilket speglar butikens nuvarande framgång och framtida potential. ÖPPETTIDER: vardagar: 11:00-21:00, helger: 11:00-22:00 SITTPLATSER: generöst utrymme med möjlighet för 50–60 sittande gäster för en trivsam och social atmosfär. PARKERING: bekvämt tillgänglig parkering för att underlätta för både personal och kunder. HYRA: rimlig hyra på 14,000 SEK för att säkerställa lönsamheten och ekonomisk hållbarhet.

Exceptionell omsättning vardagar och helger. Optimal yta för ökad kapacitet och utökade tjänster. Attraktivt pris och lönsamhetspotential. Strategiskt läge och generösa öppettider. Tilltalande sittplatser och bekväm parkering. Detta är en unik möjlighet för den som vill äga och driva en framstående pizzabutik med stabila intäkter och potential för tillväxt. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Vi ser fram emot att guida dig genom denna spännande investering!

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen