Lönsam Mekanisk Verkstad

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Mekanisk verkstadTillverkning

Grundat

1955

Omsättning

20-50 Mkr

Anställda

10-30 st

Resultat

Vinst

Area

3900 m2

Beskrivning av Lönsam Mekanisk Verkstad

Bolaget innehar en platt organisation och är marknadsledare med en unik produkt som efterfrågas av kunder i nationellt och internationellt. Företaget har kapacitet, moderna lokaler, maskiner och kompetens.

Företaget har genom åren fått flera priser och utmärkelser på senare år för fin utveckling samt resultat. Bolaget har varit verksamt ända sedan 1950-talet.

Bolaget har under åren byggt upp en stabil ekonomisk situation via god lönsamhet. Omsättningen har succesivt ökat varje år. Innevarande år kommer den prognostiserade omsättningen vara> 35Mkr med ett resultat EBIT i intervallet 3-5Mkr.

Företaget bedriver sin verksamhet i nya fina koncernägda lokaler i expansiv kommun, i Västra Götalands län. Nuvarande ägare har gjort stora investeringar i lokalerna.

Detta objekt har hög sekretess, vilket innebär att spekulanter skall skriva under sekretessunderlag som bifogas annonsen för att få ut prospektunderlaget. Vi önskar också en kortare presentation om spekulanten samt kort information om finansiell ställning för att kunna ha möjlighet att genomföra ovan förvärv.

Vid frågor kontakta nedan ansvarig rådgivare via mejl alternativt telefon:

Auktoriserad Företagsmäklare (SFR) Jim Edgren
Partner Länia Företagsförmedling AB

Jim Edgren

Länia Västra Götaland

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Jim Edgren

  Fråga Mäklaren

   Jim Edgren

   Länia Västra Götaland

   Telefon: Visa nummer