Lokal för grossist i Partihallarna (ID: 1418)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Grossist & partihandelHandel

Prisidé

0,125 Mkr

Resultat

Vinst

Area

102 m2

Hyra

12600 kr/mån

Beskrivning av Lokal för grossist i Partihallarna (ID: 1418)

Nu finns en mycket bra lokal för grossistverksamhet med bästa läge i Partihallarna tillgänglig! Nuvarande ägaren har haft lokalen sedan 2016 men vill nu överlåta den på grund av byte av verksamhet. Lokalen är väl anpassad för de flesta typer av verksamheter.

Ytan på lokalerna är 102 kvm, med kylrum om cirka 45 kvm som ingår. Hyran är ca 12 600 kr exkl. moms per månad, el tillkommer.

Detta är ett ypperligt tillfälle att inträda till Göteborgs största dagvaruhandelstorg och mötesplats. Lokalen är godkänd för alla typer av dagligvaruhandel och livsmedel, dock ej tobak eller industriverksamhet.

Pris: 125 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer