LillaCirkeln Secondhand

location Vallentuna - Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Hyra

15000 kr/mån

Beskrivning av LillaCirkeln Secondhand

Drömmer du om att driva en second-hand butik med en stark vision om hållbarhet och gemenskap? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! LillaCirkeln Secondhand i Vallentuna Centrum, beläget på torget, söker någon passionerad att ta över verksamheten.

Om oss:
Vi är två systrar som med entusiasm grundade LillaCirkeln Secondhand. Idén föddes ur vår egen kärlek för återbruk, loppisar och miljövänligt tänkande. Genom att driva vår butik har vi haft möjligheten att erbjuda vackra, återvunna föremål till överkomliga priser och samtidigt bidra till en bättre miljö. Vi tror starkt på att ge nya liv åt saker som annars kanske hade gått förlorade och vi jobbar med en kommissionsbaserad modell.

Vad vi erbjuder:

• Hyresavtal: 1 års avtal, 9 månaders uppsägning, hyra 15 000 kr/mån
• Läge: På torget i Vallentuna Centrum

Inlämning och Sortiment:
Vi uppmuntrar kunder att lämna in saker de inte längre behöver eller använder. Genom att erbjuda en papperspåse vardagskläder per månad och maximalt fem damplagg per inlämnare kan vi bidra till både miljön och kundernas plånbok. Sortimentet omfattar allt från moderna damkläder, smycken, väskor, leksaker och barnkläder till spel, böcker och märkesvagnar (endast Bugaboo).

Vem vi söker:
Någon med passion och tid att fortsätta driva denna fantastiska butik och vidareutveckla vårt mål att förena återbruk och samhällsgemenskap. Kontakta oss gärna för mer information om denna chans att ta över vår älskade butik och bli en del av något större.

Välkommen att bli en del av LillaCirkeln-familjen!

LS

Lilla cirkeln Second-hand AB

  Fråga Mäklaren

   LS

   Lilla cirkeln Second-hand AB

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer