Legotillverkare inom skärande bearbetning

location Örebro

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

20-50 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Legotillverkare inom skärande bearbetning

Företaget bedriver legotillverkning med skärande bearbetning såsom bland annat svarvning, fräsning och svetsning för framställande av maskinkomponenter till inarbetade kunder inom olika segment.

Verksamheten är belägen i Örebro län med sin produktion, men har även en tillverkande enhet utanför länet. Bolaget omsätter totalt ca 25 Mkr. Företaget arbetar som jourverkstad åt andra industrier.

Den breda maskinparken gör att företaget klarar av att leverera såväl stora serier som unika anpassningar. De olika material som hanteras är bl.a. rostfritt stål, aluminium, koppar och plast. Det finns maskiner som går att belägga med mer arbete.

Varför är detta bolag en bra investering?

- Företaget har långa upparbetade kundkontakter och tillhandahåller en hög servicegrad. Verksamheten kan utföra en stor variation av olika arbetsutföranden med den breda maskinparken och med personalens kunnande.

- Det finns möjligheter att öka omsättningen genom att arbeta mer aktivt med försäljning till både befintliga och nya kunder. Det finns även en outnyttjad produktionskapacitet att tillgå.

Företaget önskar en ny ägare som har förmåga att vidareutveckla företaget. Det kan vara någon som söker ytterligare produktionskapacitet och som kan se synergieffekter. Det passar även den som vill äga och fortsätta att utveckla företaget.

Ytterligare information och prospekt lämnas efter undertecknad sekretessförbindelse, som mejlas till camilla.lind@lania.se

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Camilla Lind

Länia Örebro

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Camilla Lind

   Länia Örebro

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer