Ledande företag inom Arbetsskydd och Profilkläder

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2009

Omsättning

12 Mkr

Anställda

4 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Ledande företag inom Arbetsskydd och Profilkläder

Om Företaget

Företaget är etablerat 2009. En stabil aktör med unik produktmix. Försäljning av profilkläder, arbetsskydd, arbetsskor samt egenutvecklade och varumärkesskyddade arbetshandskar samt kemtekniska produkter. Med fokus på personligt bemötande och kvalitet har företaget framgångsrikt byggt ett starkt rykte med hög servicegrad på marknaden och jobbar med stora företagskunder för att leverera långsiktiga skräddarsydda lösningar.

Affärsöversikt

• Produktutbud: Brett sortiment av arbetskläder, skyddsutrustning från topp till tå, profilkläder samt egen import av arbetshandskar samt unika kemtekniska produkter riktade mot bekämpning av bl a alg och mögel.
• Anställda: Stabil personalstyrka om fyra anställda, expertis inom varje segment av verksamheten.
• Omsättning och resultat: Företaget uppvisade en omsättning om ca 12 miljoner SEK och ett resultat om ca 700 tusen SEK för 2023.
• E-Handel: Avancerad webbshop med integrerade kundspecifika webshopslösningar, vilket ger en hög grad av kundanpassning och tillgänglighet.
• Lager och logistik: Effektiv lagerlösning med både in-house (150 kvm) och externt lager som rymmer över 40 pallar, plus ett rymligt showroom på 50 kvm och kontorsutrymmen om 115 kvm.

Strategiskt läge och infrastruktur

• Placeringen erbjuder utmärkt tillgänglighet och flexibilitet för både daglig verksamhet och kundmöten vid sitt kontor i Spånga.
• Årlig hyra uppgår till 360 000 SEK exkl. moms för en välutrustad lokal som inkluderar kontor, showroom, och lager.

Försäljningsskäl

Företaget är till salu på grund av personliga skäl, vilket erbjuder en unik möjlighet för en ny ägare att fortsätta bygga på en fast etablerad grund med starka kundrelationer och en växande marknadsnärvaro.

Idealisk för entreprenörer eller expansion

Denna försäljning är perfekt för entreprenörer som önskar att ingå i en etablerad och växande bransch eller för ett befintligt företag som söker expansion genom att integrera och diversifiera sitt erbjudande.

Kontaktuppgifter

För mer information och för att inleda diskussioner om förvärv, vänligen kontakta oss via formuläret. Vi ser fram emot att diskutera hur detta företag kan bli en del av din framtida affärsframgång.

Ta chansen att förvärva ett framgångsrikt företag med starka fundament och stor tillväxtpotential!

A&

Arbetsskydd & Profilkläder

  Fråga Mäklaren

   A&

   Arbetsskydd & Profilkläder

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer