Investerare sökes. Miljardbesparingar inom vården.

location Finland

Din intresseanmälan har skickats

Internetföretag (E-handel)Vård & omsorgTjänsteföretag

Omsättning

0 Mkr

Beskrivning av Investerare sökes. Miljardbesparingar inom vården.

Digitalitet, skalbar effektivitet och kostnadsbesparingar är framtiden för vården.

Bolaget har utvecklat en digital tjänsteplattform för behandling och förebyggande av folksjukdomar som ökar sjukvårdens kapacitet.

Vår digitala Terve Päivä-tjänst möjliggör omfattande livsstilsvägledning för ett stort antal kunder för förebyggande behandling och behandling i tidiga skeden samt behandling som stöder medicinsk behandling utan ytterligare personalresurser eller belastar den nuvarande sjukvårdens kapacitet. Tjänsten är därför mycket skalbar och har obegränsad kapacitet, bevis och effektivitetsdata talar för sig själva.

Fördelarna med tjänsten Terve Päivä har redan upplevts av mer än tusen kunder och vårdpersonal som använt vår tjänst i sitt arbete under pilotfasen. Antalet kunder kommer att mångdubblas under 2023.

För vårdpersonal möjliggör tjänsteplattformen Terve Päivä tillhandahållande av mer effektiv, skalbar och kostnadseffektiv livsstilsvägledning, samt betydande kostnadsbesparingar och ökad tillgång till vård. Vi producerar en tjänst för både offentlig sjukvård och företagshälsovård som båda redan har referenser (tex Björneborgs stad med 550 kunder) och vi öppnar just nu nya samarbeten inom båda områdena.

Introduktion av vår Terve Päivä SaaS-plattform till internationella marknader kommer att starta i år. Vårt företag har varit framgångsrikt och samlat utmärkelser i flera olika innovationstävlingar, där expertjuryn har bedömt vår internationella marknadspotential som mycket hög.

Vårt team har mycket stark finsk expertis inom området och vår grundare valdes till 2022 Health Industry 100 Influencers lista, nummer 8. Vårt mål är att växa mycket snabbt på en mycket stor marknad!

For more information, please contact us in English via the form.

JH

J H

  Fråga Mäklaren

   JH

   J H

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen