Import/grossistbolag inom herrkläder (ID: 1424)

location Blekinge

Din intresseanmälan har skickats

Grossist & partihandelHandelE-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

2 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Import/grossistbolag inom herrkläder (ID: 1424)

Bolag som bedriver import och grossistverksamhet inom herrkläder med god lönsamhet och stor potential är nu till salu! Företaget är mycket väletablerat, har funnits över 70 år och har idag ett registrerat varumärke som är välkänt i branschen. Man säljer till återförsäljare i hela Sverige. Företaget säljes av åldersskäl och är enkelt flyttbart. Produktion sker utomlands, i Kina och Bangladesh, och distribueras med leverantörer med god kontakt och lång historik. Upplägget innebär att verksamheten kan drivas med relativt liten arbetsinsats samt låga kostnader. Goda möjligheter att utveckla verksamheten genom nybearbetning.

Verksamheten överlåts med kundregister, lager, samt alla nödvändiga inventarier om så önskas: pallställningar, lagerhyllor, truck, datorer med nödvändig programvara för affärssystem, kataloger, webpresentationer med mera. Ägaren kan också tänka sig att hjälpa till vid en övergångsperiod.

Hemsida med webbutik finns och företaget har också ett dotterbolag med webbutik till slutkund som ingår (dock ej aktivt idag). Överlåtelsen kommer att ske som bolagsaffär med övertag av bolag inkl. dotterbolag med 50 000 kr aktiekapital.

Pris: 500 000 kr + varulager.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer