Grossist inom restaurangmaskiner oms 11 MSEK (ID: 1393)

location Skåne

Din intresseanmälan har skickats

Grossist & partihandelHandel

Omsättning

10-20 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

2 Mkr

Resultat

Vinst

Area

1000 m2

Hyra

56000 kr/mån

Beskrivning av Grossist inom restaurangmaskiner oms 11 MSEK (ID: 1393)

En mycket väletablerad firma inom försäljning av restaurangmaskiner med ett mycket starkt varumärke i Skåne finns nu till salu. Verksamheten är mycket välkänd inom branschen och har funnits sedan 1989. Kunderna finns över hela Sverige, men framför allt i Skåne där kunderna kommer dagligen och kan handla direkt på plats, och består av storkök, restauranger, pizzerior osv. Man har en hel del stamkunder och arbetar med kedjor som är återkommande kunder. Man är återförsäljare åt de flesta leverantörerna i Sverige med högsta rabatt, även återförsäljare åt RATIONAL med rabatt på samtliga produkter, men man har även utländska leverantörer från bland annat Spanien, Italien och Turkiet. Verksamheten bedrivs i lokaler om cirka 1 000 kvm, hyran är 56 000 kr exkl. moms per månad. Verksamheten har 1 lastbil för leverans och 2 servicebilar som ingår i överlåtelsen.

Det finns möjlighet att växa mycket om verksamheten hanteras på rätt sätt och man satsar mer på att utveckla marknadsföring, hemsida med mera. Omsättningen 2020 var ca 14 000 000 kr exkl. moms. Observera att omsättningen kan vara mindre 2021 på grund av restriktioner och pandemin. Före pandemin hade man växande omsättning varje år. Ett sällsynt tillfälle att kunna förvärva en rörelse med stora utvecklingsmöjligheter. Garanterat toppentillfälle för rätt köpare.

Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Pris: 2 000 000 kr. Varulager tillkommer.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer