Café med torgläge DK 12 000 (ID: 1378)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

CaféMat & dryck

Omsättning

2-5 Mkr

Anställda

0-2 st

Resultat

Vinst

Area

190 m2

Hyra

13000 kr/mån

Platser inomhus

50 st

Platser utomhus

20 st

Öppettider

9-18

Beskrivning av Café med torgläge DK 12 000 (ID: 1378)

Ett populärt café med torgläge i östra Göteborg finns nu till försäljning. Ytan ligger på ca 190 kvm, cirka 50 sittplatser inomhus och uteservering på sommaren med 20 platser. Nuvarande ägaren har drivit verksamheten 35 år. Man har renoverat lokalen löpande och inventarierna är fräscha. Omsättningen 2020 var cirka 3 000 000 kr exkl. moms och har även stigit under 2021. I dagsläget är dagskassan i genomsnitt cirka 12 000 kr.
Det finns tillagningskök med ventilation, och verksamheten har även erhållit serveringstillstånd och anpassat lokalen för detta. Dock har man inte börjat med servering av alkohol ännu men allting är förberett så det finns möjlighet om man vill.

Caféet är mycket strategiskt placerat, Gott om både stamkunder och drop-in-gäster och det finns många boende i närheten. Sortimentet i caféet är bland annat: smörgåsar, lasagne, paj samt andra lagade maträtter, bakverk och kaffe mm. Man gör också tårtor och smörgåstårtor på beställning för avhämtning.

Öppettider: vardagar 9–18, helger 9–16.
Hyra: ca 13 000 kr exkl moms per månad.

Pris, adress mm lämnas vid personligt besök.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

Mäklarjouren kan även hjälpa till med finansiering upp till 10 msek.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer