Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Hälsokost café centralt i Borås /4061

 • CaféMat & dryck
 • Plats: Borås - Västra Götaland
 • Grundat: 2013
 • Omsättning: 2-5 Mkr
 • Anställda: 0-2 st
 • Resultat: Vinst
 • Övrig: 169 m2
 • Hyra: 11495 kr/mån

Beskrivning av Hälsokost café centralt i Borås /4061

Hälsokost café centralt vid södra torget söker ny ägare. Cafét ligger strategiskt vid ett av Borås stora buss nav södra torget med mycket folk som passerar.?Raw Food Café startade i Borås år 2013 har sedan dess serverat hälsosam mat. Restaurangen serveras idag växtbaserat/vegetariskt/vegansk mat. ?Här hittar du en blandning av det råa köket med tillagade vegetariska rätter. Restaurangen erbjuder en stor buffé, juicer, smoothies och läckra bakverk allt med ett medvetet hälsotänk. Hälsotrenden har aldrig varit större och matutbud har utökats i takt med den ökade medvetenheten. Här är det kärleken för de finaste växtbaserade råvarorna som står i centrum. Maten tillreds så att den skall smaka fantastiskt samtidigt som den ska vara full av näring när den landar på din tallrik. Enkelt koncept med passion och skaparglädje som ger rätterna dess karaktär. Råvarorna är hämtade från växtriket, grönsaker, rotfrukter, frukt, groddar, nötter, frön, bär, alger, svamp, örter, kallpressade oljor och super foods är basen i det råa köket. Man har medvetet valt bort mejeriprodukter, gluten, tillsatser, raffinerat socker och animaliskt protein. Vi lägger stor vikt vid att välja närodlat och i säsong. Även fair trade är något som man aktivt har valt. ?Med restaurangens inredning vill vi förmedla en känsla av hemtrevlighet, en avslappnad och ombonad miljö, där möten och utbyte möjliggörs. 
För att ytterligare öka omsättningen planerar säljaren att till hösten starta med frukostservering och förlänga öppettiden detta för att kunna erbjuda gästerna takeway för dom som vill njuta vårt kök i egna hemmet. Möjligheten finns även att ha öppet både lördag och söndag och att inte ha stängt en månad under sommaren.
Säljaren kan tänk sig att gå vid sidan om under en tid för att köparen skall komma in i konceptet.
Intressenter skall inte besöka och störa personalen utan uteslutande ta kontakt med ansvarig mäklare, direkt på 0760–068179 eller på mail po@eucommerce.se med en enkel presentation. ?Via telefon lämnar vi bara begränsad info.

F A K T A
Objekt nr: 4061
Bransch: Café
Namn: Raw Food Café
Adress: Österlånggatan 61
Ort: 503 37 Borås
Oms: 2 500 000 kr
Hyra: 11 495 kr
Yta: 169 kvm
Sittpl inne: 42
Pris: Ring för besked

Europa Commerce Företagsförmedling

Europa Commerce Företagsförmedlingen AB
 • Telefon: Visa nummer
 • Mobil: Visa nummer
Visa alla annonser från Europa Commerce Företagsförmedlingen AB

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/73634

  En sida av Corporate Classifieds AB