Lönsamt café i Stockholm

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2019

Omsättning

2-5 Mkr

Anställda

6 st

Prisidé

1,995 Mkr

Resultat

Vinst

Area

100 m2

Hyra

26 kr/mån

Platser inomhus

35 st

Platser utomhus

35 st

Spriträttigheter

Ja

Öppettider

Öppet alla dagar i veckan ca 360 dagar per år

Beskrivning av Lönsamt café i Stockholm

Välkommen till en unik möjlighet att förvärva ett blomstrande café på ett eftertraktat läge i Stockholm! Med en stabil historik på ungefär 5 år, har detta café etablerat sig som en populär destination för lokalbefolkningen och besökare, tack vare sitt utmärkta läge, exceptionella service och utsökta utbud. Frukost, fika, luncher, AW. Omnämnda i "The White guides Cafe rekommendation.

Huvudpunkter:

• Attraktivt läge: Caféet ligger på ett strategiskt och eftertraktat ställe i Stockholm med sjöläge och 50 meter till havet, omringat av en livlig atmosfär men utan direkt konkurrens i omedelbar närhet.
• Lönsamhet: Med en omsättning på ca 2,5 till 3,5 miljoner kronor årligen, visar caféet en fin lönsamhet och erbjuder en solid grund för fortsatt framgång.
• Kapacitet: Caféet rymmer bekvämt 35 gäster inomhus och ytterligare 35 utomhus under en ny och inbjudande fasadmarkis. Perfekt för att njuta av både soliga och molniga dagar.
• Nysatsningar: Nyligen investerades det i nya möbler, vilket bidrar till en fräsch och inbjudande miljö för gästerna. Läget är enastående.
• Storlek: Lokalen täcker en yta på ca 100 kvadratmeter, optimalt utnyttjad för att skapa en välkomnande och funktionell atmosfär.
• Flexibilitet: Utöver den vanliga caféverksamheten finns det möjligheter att hyra ut lokalen för privata evenemang som fester, studentfiranden, BRF-sammankomster och företagsevent.
• Rykte och kundomdömen: Caféet stoltserar med ett gott rykte och höga kundomdömen, vilket speglar kvaliteten på både produkter och service.
• Fullständiga rättigheter & utrustning: Inkluderar fullständiga serveringstillstånd och all maskinell utrustning samt inventarier är fullt utköpta och ingår i köpet.

Detta är en drömchans för den som söker att ta över en nyckelfärdig familjeverksamhet med omedelbar inkomst potential. Tack vare sin starka position och den fasta kundbasen, är detta café väl positionerat för fortsatt tillväxt och framgång. Cafet är vinstdrivande sedan start.

Kontakt: För mer information och för att arrangera ett besök, vänligen kontakta oss via formuläret. Missa inte denna enastående möjlighet att äga ett framgångsrikt café på ett attraktivt läge i Stockholm!

Lc

Lönsamt café

  Fråga Mäklaren

   Lc

   Lönsamt café

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer