Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen X

Företag inom Café till salu i Umeå

Visar 1
Bevaka sökningen

Caféer till salu i Umea

Bolagsplatsen är Umeas största marknadsplats för att köpa och sälja cafén. Här kopplas potentiella köpare och säljare av cafén i hela Umea samman.

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att hitta köpa eller sälja ett cafe i Umea som matchar dina krav. Här kan du kan hitta allt från små traditionella cafén till moderna och trendiga caféer. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat ett cafe som du vill köpa tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Umeas största marknadsplats för att köpa och sälja caféer. Oavsett om du har lång erfarenhet av att driva café eller är helt ny i branschen så rekommenderar vi dig att läsa vår guide: Så startar du ett framgångsrikt Café.

Kom ihåg att bevaka din sökning för att få e-mail när nya cafén blir till salu i Umea. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.