Webbutik med inriktning på bröllop, Baby Showers & party behöver en ny eldsjäl!

location Upplands Väsby - Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Grundat

2015

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,375 Mkr

Resultat

Förlust

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Webbutik med inriktning på bröllop, Baby Showers & party behöver en ny eldsjäl!

Nu har du möjligheten att få en stilren webbutik med inriktning på bröllop, fest och Baby Showers att blomstra genom förkärlek till sociala medier. Tusentals timmar har lagts på att bygga upp sidan men tyvärr har jag de senaste åren inte haft tid att uppdatera Google AdWords som jag velat, även om det finns en bra grund att utgå ifrån. I början av förra året anlitade jag digitala strateger som såg över kontot. I dagsläget finns 436 följare på FB och 156 på Insta men skulle enkelt kunna bli fler med rätt engagemang, då jag helt enkelt inte haft tid. Bröllop och barn kommer alltid att ligga i tiden! Butiken öppnade 2015 och då även med ett fysiskt showroom på Lidingö men pga. akut sjukhusvistelse kunde inte denna drivas vidare. Den fina webbutiken har stor potential för den drivne och målmedvetna person som kanske alltid drömt om en egen butik! Givet den tidigare, fysiska butiken så innehåller lagret även vissa presentartiklar i ”matchande tema”.

Idag ligger webbutiken hos Starweb och de erbjuder att klona nuvarande butik så att man får en exakt kopia, fast då i butiksstorleken PLUS (2 495 kr / månad) som är den minsta butiken de säljer. Från den butiken rensar man sedan ut den information som är kopplad till mitt företag. Den nya butiken får ni som ny ägare sedan designa utifrån ert önskemål. Vinsten med detta blir såklart att produkterna redan finns på plats, vilket innebär att ni kan dra nytta av det jobb som vi redan lagt ned på butiken från dag ett - tusentals insparade timmar! Vid uppstart av ny butik så ingår även 8 timmar webbdesign. Att klona butiken kräver ca 4 timmars jobb, så det blir alltså ingen kostnad för detta. Resterande designtimmar kan ni använda till mindre designjusteringar.

Lagervärdet är ca 375 000 kr och ryms på ca 15 kvm. Varorna förvaras i genomskinliga backar med plastlock samt i vita och stilrena trådbackar. All förvaring samt emballage ingår i priset.

Säljes omgående pga. flytt och tidsbrist.

Länk till hemsida: www.montillemoments.se.

Tillgångar

CM

Cornelia Montille

    Din intresseanmälan har skickats

    Fråga Mäklaren

    Fråga Mäklaren