Verksamhet inom högkvalitativa elinstallationer samt byggnation av apparatskåp och automation

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

ElinstallationerBygg & entreprenad

Omsättning

21 Mkr

Anställda

10-30 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Verksamhet inom högkvalitativa elinstallationer samt byggnation av apparatskåp och automation

Verksamhet inom installationer av el-, process-, och automationsanläggningar samt tillhörande maskiner och maskinenheter. Verksamhetens geografiska marknad omfattar hela Stockholms län. Den genomsnittliga omsättningen för de senaste åren har uppgått till ca 21 mkr med ett genomsnittlig EBIT på ca 1 mkr.

Den geografiska marknaden omfattar Stockholmsområdet.

Bolaget erbjuder högkvalitativa tjänster och produkter inom främst elinstallationer och byggnation av apparatskåp och automation. Elinstallation och service står för ca 40 % av omsättningen och apparatskåp och automation står för ca 60 %.

Kunderna består av en kombination av privata kunder och offentliga aktörer. Bolaget har som målsättning att alltid erbjuda en hög kvalitet samt att kunden alltid är i fokus.

Bolaget har bilar, maskiner, containrar, byggnations-elskåp och verktyg för att kunna tillgodose de önskemål och behov som kunderna har.

I dagsläget har Bolaget 11 tillsvidareanställda medarbetare. Samtliga medarbetare innehar en högkunskapsnivå samt är drivna som individer och strävar alltid efter att erbjuda en bra kundupplevelse.

Genom mer aktiv bearbetning av nya och befintliga kunder samt en mer aktiv marknads-föring finns stora möjligheter att ytterligare öka marknadsandelarna.

Mer information erhålls efter undertecknad sekretessförbindelse.

Patrik Holm

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Patrik Holm

  Fråga Mäklaren

   Patrik Holm

   Bolagsbron

   Telefon: Visa nummer