Välrenommerat Värme och VVS Företag med Fokus på Energi och Energibesparande Åtgärder

location Dalarna

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

25 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Välrenommerat Värme och VVS Företag med Fokus på Energi och Energibesparande Åtgärder

Vi erbjuder nu en unik möjlighet att förvärva ett framgångsrikt värme och VVS företag med en omsättning på cirka 20-25 miljoner SEK och goda resultat. Företaget har kompetent personal med mångårig branschvana och bred kunskap inom energi och energibesparande åtgärder. Genom samarbete med ledande teknikleverantörer och systemlösningar har vi byggt upp en stark marknadsposition.

Om företaget:

• Erfaren personal: Vår personalstyrka består av kompetenta medarbetare med lång erfarenhet och stor branschkännedom. De är engagerade och vill gärna fortsätta arbeta i företaget efter ägarbytet.
• Starka kundrelationer: Vi har stabila och långvariga avtal med stora aktörer, vilket säkerställer en pålitlig intäktskälla och nöjda kunder.
• Ledande teknik: Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi marknadens bästa teknik och systemlösningar inom värme och VVS.
• Fokus på energi: Vår specialisering på energi och energibesparande åtgärder gör oss till en attraktiv partner för företag som vill sänka sina energikostnader och minska sin miljöpåverkan.

Fördelar med förvärvet:

• Stabil omsättning: Företaget omsätter mellan 20-25 miljoner SEK med goda resultat och potential för ytterligare tillväxt.
• Nöjda kunder: Vi har byggt upp ett starkt rykte och en lojal kundbas genom att leverera högkvalitativa tjänster och produkter.
• Stöd vid övergång: Nuvarande ägare är villig att erbjuda sitt stöd under övergångsperioden för att säkerställa en smidig ägarövergång och kontinuitet i verksamheten.

Vem söker vi?

Vi letar efter en engagerad köpare som vill fortsätta driva företaget i samma anda, med fokus på kvalitet, kundnöjdhet och energieffektiva lösningar. Detta är en utmärkt möjlighet för den som vill ta över ett väletablerat företag med goda framtidsutsikter.

Kontakt: För mer information och intresseanmälan, vänligen kontakta oss via formuläret.

Vo

Värme och VVS

  Fråga Mäklaren

   Vo

   Värme och VVS

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer