Välrenommerat elkonsultföretag (ID: 1401)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Reparation & underhållTjänsteföretag

Omsättning

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Välrenommerat elkonsultföretag (ID: 1401)

Ett bolag i Göteborg som bedriver konsultverksamhet inom elteknik är nu till salu. Bolaget bedriver rörelse med inriktning på rambeskrivningar för el- och telesystem, utförande av el-besiktningar, el-mätning, energimätning med mera. Bolaget är auktoriserade av Brandskyddsföreningen för att utföra revisionsbesiktningar för el. Bolaget är registrerat sedan 1986 och har ett mycket gott renommé och väl inarbetat namn. Idag drivs och ägs bolaget endast av en person och ska säljas på grund av pension, men tidigare har man haft flera anställda och en omsättning runt 5 MSEK. Man kan öka omsättningen igen genom att satsa mer tid, på marknadsföring med mera. Bra tillfälle för den som redan befinner sig i branschen och vill utöka sin verksamhet.

Idag har man avtal med upphandlingsenheten på Göteborgs Stad där man gör regelbundna besiktningar, dessa avtal går också att överlåta till en ny ägare. Samtliga uppdrag är i Västra Götalandsregionen. Nuvarande ägaren kan tänka sig att stanna kvar i verksamheten under en övergångsperiod också. Överlåtelsen kommer att ske som en bolagsaffär, där namn, avtal, inventarier i form av verktyg/instrument med mera följer med. I dagsläget har man inga fasta lokaler så verksamheten är flyttbar.

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren.

Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer