Välrenommerad bilhandel i Stockholm – Generationsskifte

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

5-10 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Beskrivning av Välrenommerad bilhandel i Stockholm – Generationsskifte

En unik möjlighet har öppnat sig då nuvarande ägare planerar att genomföra ett generationsskifte. Detta representerar en sällsynt chans för en passionerad entreprenör att ta över och vidareutveckla en verksamhet med en lång och framgångsrik historia.

Om företaget:

Bilfirman: Inköp och försäljning och förmedling av nyare svensksålda familjebilar, minibussar och miljöbilar samt rådgivning vid bilköp och försäljning. Den totala omsättningen av fordonsförsäljningen var 46 miljoner under 2023.
Bilauktion: Förutom huvudbolaget finns det även ett till AB som kommer att ingå och som hanterar en extra försäljningskanal, med obegränsad annonsplats. De säljande kunderna (både företag och privatpersoner) på auktionerna finns i hela landet och köparna finns både i Sverige och i övriga Europa. Auktionssiten har idag över 7.500 registrerade budgivare.
Lång erfarenhet: Över 20 år i bilbranschen med genomgående hög standard och flertalet återkommande kunder, både köpare och säljare.
Gott renommé: Trippel A och UC Guld certifiering, kontinuerligt höga kundbetyg genom RECO över de senaste 10 åren.
Omsättning och lönsamhet: Varierande årsomsättning mellan 7-10 Mkr och har alltid varit lönsamt. Inga skulder. Löpande hyresavtal för en väl anpassad och utrustad lokal med flexibel uppsägningsmöjlighet.
• I lokalerna finns för närvarande en aktiv firma som hyr plats och genomför professionell rekonditionering samt däckförvaring.
• All uppställning sker inomhus med bra belysning och bra möjligheter för att fotografera bilarna inför annonseringen.

Övergångsperiod: Ägaren verkar för en smidig övergång och är öppen för att trappa ned successivt om önskemål finns.

Varför är detta en bra möjlighet? Detta är en perfekt chans för den som vill engagera sig i en verksamhet med ett starkt varumärke, höga kundomdömen, och en stabil inkomst.

Intresserad? Om du är driven, har ett brinnande intresse för bilindustrin och ser potentialen i att vidareutveckla dessa väletablerade företag, är detta en unik chans att ta steget.

För mer information, vänligen kontakta oss via formuläret.

LB

Lönsam Bilhandel

  Fråga Mäklaren

   LB

   Lönsam Bilhandel

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer