Välkänd snabbmats restaurang/steak-house i Lund (Obs sänkt pris)

location Lund - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

Prisidé

2 Mkr

Beskrivning av Välkänd snabbmats restaurang/steak-house i Lund (Obs sänkt pris)

På ett mycket attraktivt läge i centrala Lund finns denna välrenommerade snabbmatsrestaurang/grillkrog till försäljning. Restaurangen har varit framgångsrik i flera år och är en etablerad destination för kvalitetsmat. Nu har du möjlighet att förvärva denna blomstrande verksamhet!

Om Restaurangen:

Framstående läge: Belägen i norra delen av centralare Lund, lockar restaurangen både lokalbefolkningen och studenter från det närliggande Norra Fäladen-bostadsområdet.

Stor trafikpotential: Restaurangen drar fördel av den stora genomfartsleden Norra Ringen och det välkända IDEON/MEDICON-teknikområdet i närheten, vilket säkerställer en konstant ström av potentiella kunder.

Elegant inredning: Den påkostade och elegant inredda lokalen skapar en trevlig atmosfär för gästerna. En rymlig och välutrustad uteservering med soliga markiser är tillgänglig precis vid entrén.

Omsorgsfullt förberedda rätter: Restaurangen är känd för sina specialhamburgare och högkvalitativa biffar, tillagade med omsorg och serverade vackert till gästerna. Menyn kan utökas med fisk- och vegetariska alternativ, för- och efterrätter, samt olika delikatesser för att attrahera en bredare publik.

Samarbete med matleveransföretag: Genom ett aktivt samarbete med Foodora och andra matbudsfirmor kan restaurangen erbjuda bekväm hemkörningstjänst och online-beställningar via deras hemsida.

Potentiell tillväxt: Med längre och utökade öppettider, möjligheten att servera alkoholhaltiga drycker, samt en aktiv marknadsföringsstrategi kan den nuvarande omsättningen betydligt ökas.

Detta är en utmärkt möjlighet att ta över en väletablerad och populär snabbmatsrestaurang/grillkrog i Lund. Restaurangen har potential att utvecklas ytterligare och generera lönsamhet för dess nya ägare.

Övrig information:
- Firmanamn: Orvars O Burgers & More
- Adress: Skarpskyttevägen 3, Norra Fäladen, 226 42 Lund
- Startår: 2018
- Lokalyta: Cirka 180 kvm med rymlig uteservering och markiser
- Öppettider: För närvarande vardagar 11-14 och 17-20, lördagar 12-21, söndagar/helgdagar stängt (vanligtvis)
- Månadshyra: Cirka 52 000 kr + moms (inkluderar utomhusserveringsområdet och gemensamma avgifter)
- Begärt utgångspris: 1 500 000 / Inkom med bud!

FÖR MER INFORMATION; VÄNLIGEN LÄS PDF:en

MU

Martin Uncyk

  Fråga Mäklaren

   MU

   Martin Uncyk

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer