Väletablerad E-handel inom heminredning med showroom och hög lönsamhetspotential

location Sollentuna - Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Grundat

2014

Omsättning

10-20 Mkr

Anställda

3 st

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Area

319 m2

Hyra

38000 kr/mån

Beskrivning av Väletablerad E-handel inom heminredning med showroom och hög lönsamhetspotential

Unik möjlighet att förvärva en väletablerad e-handel inom heminredning, med ett rymligt showroom och lager som ligger i Sollentuna, Stockholm. Sedan starten år 2014 har företaget byggt upp en stark kundbas med höga omdömen på Trustpilot och över 49 000 följare på Facebook.

Företaget erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter till låga inköpspriser från de bästa leverantörerna och möbeltillverkare i Litauen och Polen. Sängar, soffor och sideboards hör till storsäljarna och bidrar till den höga bruttomarginalen på produkterna.

Man omsätter mellan 15-20 Mkr och gör vinst med undantag för år 2022.
Under det senaste året har företaget jobbat hårt för att förbättra lönsamheten genom att minska personal, bilar och butiker, vilket har resulterat i en positiv utveckling. Företaget drivs idag av tre anställda och e-handeln är byggd på woocommerce.

Med ett eget showroom och lage på 319 kvm, för en hyra på 38 000 kr inkl moms (el & värme ingår) erbjuder företaget en utmärkt möjlighet för en köpare som vill expandera sin verksamhet inom heminredning.

Vi är öppna för att sälja hela eller delar av bolaget och ser fram emot att höra från intresserade köpare. Kontakta oss via formuläret för mer information!

AF

A F

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  AF

  A F

  Fråga Mäklaren

   AF

   A F