Uppskalning av en svensk fordonstillverkare inom förnybar energi

location Söderköping - Östergötland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

1,5 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Uppskalning av en svensk fordonstillverkare inom förnybar energi

Företaget har sina rötter i Svensk fordonsindustri sedan 40-talet och öppnar nu för en unik investeringsmöjlighet inom eldrivna fordon. Efter att varit en betrodd underleverantör till fordonsindustrin har bolaget ombildas och nu utvecklat ett eget fordon. Utveckling och validering har skett under en fyra års period. Fordonet är elektrisk drivet och rör sig fritt över land och vatten med främsta målgrupp inom fritidssektorn, lansering är påbörjad.

Företaget är godkänt av Transportstyrelsen som fordonstillverkare och innehar kompentens och utrustning för tillverkning inom området.

Huvudpunkter:

Produktlansering: I Sverige 2024 med leverans av 10-15 fordon via kontrakterade återförsäljare.
Produktionskapacitet: Egna faciliteter finns i dag för produktion av 200 fordon/år
Finansiell information: Skuldfritt och självfinansierat företag med en omsättning på 1,5 miljoner SEK 2023, förväntas stiga till cirka 5 miljoner SEK 2024, med vinster på 300 000 SEK 2023, förväntas öka till 1 miljon SEK 2024. Försäljningsnetto är 300 000 per fordon. Företagets balansomslutning är ca 10 mkr.
Tillgångar: Inkluderar produkt/underlag, patent, tillstånd, produktionsteknisk utrustning med datahantering inom konstruktion/lager/planering samt dessutom ett rikt arv av precisionshantverk.
Efterfrågan: Snabbt ökande intresse för vår unika produkt kräver tillskott av kapital och stärkt ägarskap för att skala upp verksamheten.

Söker en investerare:
Vi letar efter en visionär investerare som inte bara bidrar med kapital, utan även expertis och erfarenhet för att hjälpa till att skala upp vår försäljning och bredda produktsortimentet. Den ideala partnern skulle uppskatta värdet av svensk kvalitet och innovation och vara beredd att engagera sig i expansionen av vår marknadsnärvaro. Vi ser en god marknad i Sverige och även en stor potential utanför våra gränser som vi ännu inte valt att bearbeta p.g.a. resursknapphet – rätt partner, goda möjligheter!

Företagets arv och framtidsvision:
Med decennier av deltagande i fordonsutveckling, leverans av formar och produktionsteknisk utrustning som uppfyller stränga standarder, siktar vi nu på att sätta en ny standard inom transportlösningar. Vår interna design och tillverkningskapacitet, kombinerat med komponenter från ledande leverantörer säkerställer högsta kvalitet och innovation.

Gå med oss i att leda framtiden:
Detta är mer än en investering; det är ett partnerskap för att delta i omvandlingen av transportsektorn, från friluftsäventyr till vardagsbekvämlighet. Om du delar vår vision om innovation och glädjen i kundnöjdhet, träffas vi gärna för att se om vi tillsammans kan lansera produkterna på en global marknad.

Tillsammans kan vi vara med och driva fram ett spännande nytt kapitel inom svensk fordonstillverkning.

Kontakta oss: För att utforska denna investeringsmöjlighet vänligen kontakta oss via formuläret i annonsen.

Ft

Fordons tillverkare

  Fråga Mäklaren

   Ft

   Fordons tillverkare

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer