"Unikt tillfälle" restaurang / pub

location Karlstad - Värmland

Din intresseanmälan har skickats

PubMat & dryckRestaurangMat & dryck

Omsättning

1,8 Mkr

Beskrivning av "Unikt tillfälle" restaurang / pub

Här har vi nöjet att presentera ett unikt tillfälle att för dig som vill driva verksamhet i Karlstads nya sportanläggning där man har samlat olika sporter i ett nybyggt område. På området har utgångspunkten varit samverkan mellan de olika ytorna för att skapa ett effektivt utnyttjat sport område och en social mötesplats för aktiva, motionärer och åskådare. Här byggs nu en konstgräsplan, en inomhusarena, en utomhusarena och en kast plan.

Sedan tidigare finns friskvårdsanläggningen Friskis & Svettis på området och strax intill ligger naturområdet I2-skogen och Norra fältet som är en evenemangs yta och som också kan utnyttjas till parkering vid större evenemang. Restaurangen är den enda alternativet för åskådare samt idrottsföreningar som kommer på besök. En naturlig kund garanti vid stormatcher, turneringar , evenemang mm. Restaurangen ligger i fina lokaler möblerade med ca 70 platser samt bra kök med komplett maskinpark och stor uteplats för ca 120 gäster. En godkänd restaurang som funkar, oavsett koncept!

En Restaurang / Pub som kan bli en guldgruva !!

__________________________________________

Oms: 1 800 000 kr (Sport evenemangen kommer igång mars 2023)
Hyra: 34 300 kr / mån
Pris ide: Ring !!

- Vi hjälper även till med finansiering !

GB

Gabriel Begallo

Mäklerian

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  GB

  Gabriel Begallo

  Fråga Mäklaren

   GB

   Gabriel Begallo

   Mäklerian

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer