Unikt & Lönsamt bolag i tillväxt

location Västernorrland

Din intresseanmälan har skickats

MotorfordonHandelMetallHandelE-handel - produkterInternetföretag (E-handel)Mekanisk verkstadTillverkningMetallTillverkningBåtarTillverkning

Grundat

2015

Omsättning

0,4 Mkr

Prisidé

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Unikt & Lönsamt bolag i tillväxt

På grund av generationsväxling & flytt ges nu chansen till ett högst spännande förvärv i form av en inkråmsaffär av ett småskaligt sälj/produktion & utvecklingsbolag med fantastisk tillväxtpotential.

Försäljning sker inom hela Sverige från Malmö i söder till Kiruna i Norr. Bolaget Amfab-AB har under sex års tid utvecklat och producerat marknadens i särklass bästa system för fjärrstyrd sjösättning, upptagning samt förvaring av båtar & vattenskotrar.

I köpet ingår varulager med ett försäljningsvärde till slutkund av cirka 250 000kr. Varulagret består av fyra stycken färdigproducerade båt & skotervaggor, befintligt lager samt av formpressade aluminiumskenor samt helt nyproducerade aluminiumskenor för båtar upp till 1800kg som skickas direkt till köpare från tillverkande fabrik, rostfria ståldetaljer, fjärrstyrda vinschar, specialframtaget verktyg för formpressning av aluminiumskenor, responsiv hemsida byggd av mediebyrå inklusive komplett grafisk profil samt Facebook och Instagram konton.

Våra totala investeringar för hemsidan, grafiska profilen, sociala konton samt utvecklingskostnader uppgår till ca 160 000kr!

Då vår försäljning sker via offertförfrågningar från kunder som tar del av våra unika system på vår webbplats och/eller sociala konton är verksamheten helt oberoende av placeringsort. Leveranser av kunders beställda system sker idag inom hela Sverige med Schenker.

Observera att endast inkråmsaffär är möjlig men vi är behjälpliga vid eventuellt behov av registrering och köp av ett lagerbolag (AB).

Driver du redan idag ett företag inom motorbranschen såsom Båtbyggare, båtåterförsäljare, handel med vattenskotrar, mekanisk verkstad, bilverkstad eller övrig stålbearbetning med viss överkapacitet, integreras enkelt vår vinstgenererande verksamhet med oanade tillväxtmöjligheter på mycket kort tid.

Läs mer om oss & våra unika kvalitetsprodukter på amfab-ab.se
Tveka inte att kontakta oss för mer information redan idag!

Om företaget
Amfab-AB är ett företag med passion för sjölivet och som efter hundratals timmar av funktions- och kvalitetstester kan och vill bidra till att maximera din upplevelse på sjön. Våra JetRailsystem ger dig mer kvalitetstid på sjön & en stöldsäker förvaringsplats av din båt/vattenskoter.

us

ulf svensson

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Fråga Mäklaren

   Telefon: Visa nummer