Unik möjlighet: Ridsportsvarumärke

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Unik möjlighet: Ridsportsvarumärke

Är du passionerad om ridsport och drömmer om att leda ditt eget varumärke? Då är detta din chans att ta över ett etablerat och unikt ridsportsvarumärke med en stark närvaro och framtidspotential.

Vad vi erbjuder:

• Eget varumärke: Vårt varumärke är välkänt inom ridsportsbranschen för sina egendesignade produkter som kombinerar stil med praktiska lösningar. Varje produkt är noga utformad för att möta ridsportentusiasters behov och önskemål.
• Tillverkning: Vi har etablerat en stabil och pålitlig produktionslinje. Detta ger oss full kontroll över produktionsprocessen, kvaliteten på våra produkter och möjligheten att snabbt anpassa oss efter marknadens behov.
• Sociala medier: Vårt varumärke har en imponerande närvaro på sociala medier med cirka 20 000 följare. Denna starka följarskara är ett bevis på varumärkets popularitet och kundengagemang.
• Nyckelfärdig webbsida med E-handel: Överta en komplett webbplats redo för e-handel. Den digitala plattformen är användarvänlig, välutvecklad och anpassad för att maximera försäljningen online.
• Höga marginaler: Produkterna erbjuder höga marginaler, vilket innebär betydande vinstpotential för den nya ägaren.
• Lager inkluderat: I köpet ingår ett lager med ett försäljningsvärde på 150 000 kr, vilket gör att du kan starta försäljningen direkt utan fördröjnin

Ditt nästa steg:

Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill expandera din närvaro inom ridsportindustrin eller för dig som drömmer om att driva ett eget framgångsrikt varumärke. Med en solid grund, starkt varumärkesnamn och stor potential för vidare expansion, är detta ett tillfälle du inte vill missa.

Kontakta oss idag via formuläret för mer information och ta första steget mot att bli ägare till ett unikt och lovande ridsportsvarumärke.

UR

Unikt Ridsportsvarumärke

  Fråga Mäklaren

   UR

   Unikt Ridsportsvarumärke

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer