Unik möjlighet: Innovativ saneringslösning för kundvagnar

location Värmland

Din intresseanmälan har skickats

Generationskiftesföretag

Ja

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Unik möjlighet: Innovativ saneringslösning för kundvagnar

En unik möjlighet att förvärva en banbrytande lösning för sanitet och säkerhet som är redo att revolutionera detaljhandelsbranschen.

Företaget har utvecklat och patenterat en innovativ saneringsanläggning för kundvagnar, som kan implementeras vid större butiker och köpcentra med kundvagnsgarage. Konceptet har potential att möta den växande efterfrågan på desinficering i samband med ökad medvetenhet om sanitet, inte bara under pandemier utan också som en viktig förebyggande åtgärd.

Företagsinformation:
• Unik och innovativ idé om sanering av kundvagnar.
• Patentansökan har blivit godkänd på alla kravpunkter.
• Positiva resultat från marknadsundersökningar.
• Status: Bygget är till 75% färdigt, inklusive material och nedlagt arbete. Patentet är under kontroll, och ritningar och konstruktioner är klara till 95%. Detaljer kan finjusteras efter installation och tester.
• Samarbeten och stöd från företag som ICA Toria har utlovats, inklusive marknadsföringssupport.

Varför säljs företaget? Projektet startade med stor entusiasm, men på grund av tid och resursbegränsningar har det stannat upp. Ägarna har fullt upp med sina andra verksamheter och saknar en aktiv projektledare för att driva projektet framåt. Därför är företaget nu öppet för en ny ägare med de resurser och kompetenser som krävs för att slutföra projektet och ta produkten till marknaden.

Produkten: Sanark garaget är en desinficeringsanläggning som använder ånga för att desinficera kundvagnar. Det finns även möjlighet att utöka anläggningen med högtryckstvätt för att tvätta kundvagnarna rena. Med tanke på att kundvagnar är en av de största spridarna av virus och bakterier kan denna lösning vara särskilt relevant i dagens tid med ökad fokus på sanitet och säkerhet.
Patentet skyddar även för tvätt och desinficering av shoppingvagnar/korgar på kostnads och miljömässigt gynnsamt vis.

Möjligheten: Om du är en seriös aktör med kompetens inom projektledning, teknik, och/eller hälso- och säkerhetsbranschen är detta en enastående möjlighet att ta över ett projekt som redan har banat vägen mot innovation. Genom att förvärva detta företag har du chansen att slutföra och lansera en produkt som är efterfrågad och relevant i dagens värld.

Kontakta oss via formuläret för mer information om denna spännande möjlighet och för att diskutera ditt intresse i att förvärva detta företag.

IF

Istvan F

  Fråga Mäklaren

   IF

   Istvan F

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen