Unik e-handel i Sverige med låg konkurrens

location Helsingborg - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Grundat

2019

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,399 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Unik e-handel i Sverige med låg konkurrens

Företaget grundades 2019 då utbudet för hörselskadade, döva, dövblinda och anhöriga var begränsat och är snart inne på sitt fjärde år. Från början var tanken att sälja hjälpmedel och produkter för att dekorera sina hörapparater/cochlear implantat till ovan nämnda. Nu har det utvecklats och inkluderar även privatpersoner, skolor och landsting som använder, eller vill lära sig använda, teckenspråk, tecken som stöd och AKK. Förskolor, LSS, skolor för elever med särskilda behov, grund- och gymnasieskolor mm är en växande målgrupp.

Här finns en otrolig utvecklingspotential och stor efterfrågan efter produkter på teckenspråk/tecken som stöd samt produkter för att dekorera sina hörselhjälpmedel.

E-handeln ligger just nu hos Quickbutik men går såklart att föra över till valfri plattform. Quickbutik är enkel att hantera och det är relativt lätt att sätta sig in hur plattformen fungerar. Koppling till Klarna och Swish handel finns.

Liten lageryta krävs då det är mindre/små produkter och kläder trycks ”print on demand”, dvs trycks upp efter beställning. Kan drivas oberoende av ort.

På grund av hälsan säljs hela verksamheten och detta är ett företag som i princip kan övertas meddetsamma och fortsätta drivas av nästa ägare. ”Vem som helst” kan ta över, behöver inte vara hörselskadad.

Aktiebolag och varulager säljs tillsammans komplett.
Missa inte denna unika chans!

Kontakta oss via formuläret för mer information och prospekt. Alla bud beaktas.

LS

Louise Strand Hamqvist

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Fråga Mäklaren