Trygg aktör inom E-handel och personlig försäljning söker nya ägare – unik utvecklingspotential

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

6 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Trygg aktör inom E-handel och personlig försäljning söker nya ägare – unik utvecklingspotential

Vi presenterar en unik chans att förvärva ett framstående bolag med intressant logistiklösning inom sjösäkerhet och skyddsutrustning. Beläget i ett attraktivt område i Stockholm, erbjuder detta företag en stark plattform för vidare expansion och tillväxt.

Verksamhet

Denna väletablerade aktör samarbetar med flera välrenommerade partners inom marinbranschen och har byggt upp en imponerande kundbas som inkluderar privatpersoner, myndigheter, kommuner och rederier. Företaget har hittills fokuserat på den svenska marknaden, men här finns en enorm potential att expandera internationellt.

Ekonomi

Med en omsättning på cirka 6 MSEK visar bolaget stabilitet och lönsamhet, vilket ger en trygg grund för vidareutveckling.

Motiv

Nuvarande ägare är öppen för att fortsätta arbeta inom verksamheten en period, vilket garanterar en smidig övergång och kontinuitet.

Transaktion

Förvärvet sker genom att köparen tar över samtliga aktier i bolaget, vilket säkerställer full kontroll och flexibilitet att driva verksamheten vidare.

Processen

Processen inleds med att intressenter får tillgång till mer information efter undertecknande av en sekretessförbindelse. Därefter arrangeras möten för att diskutera försäljningen.

Kontakt

Ta chansen att bli en del av denna spännande resa och förvärva ett företag med stor potential och stark marknadsposition. Kontakta oss idag via formuläret.

TE

Trygg E-handel

  Fråga Mäklaren

   TE

   Trygg E-handel

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer