Sovkoncept i Nättraby

location Karlskrona - Blekinge

Din intresseanmälan har skickats

HandelInternetföretag (E-handel)TjänsteföretagButik

Grundat

1992

Omsättning

12 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

3 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Kontor

 m2

Butik

900 m2

Lager

200 m2

Hyra

55000 kr/mån

Beskrivning av Sovkoncept i Nättraby

Sovkoncept är en sängbutikskedja som drivs av sänghandlare med lång erfarenhet från branschen. Butikskedjan samarbetar med några av de bästa sängtillverkarna i Norden. Med sitt breda sortiment och sin långa branscherfarenhet hjälper de kunderna att hitta rätt i valet av ny säng. Sovkoncept har sängar i alla prisklasser.

I våra butiker hittar du allt du kan drömma om vad gäller sängar och sovrum. Vi erbjuder skandinavisk design och kvalitet när den är som bäst och med vår gedigna erfarenhet hjälper vi dig att hitta en säng som passar dig riktigt bra.

Sängbutikskedjan Sovkoncept är förvisso startad så sent som 2018 men de flesta av våra butiker runt om i landet har funnits och drivits av samma ägare i över 10 år. Vår äldsta butik har ägts och drivits av nuvarande ägare sedan år 2000. Hos Sovkoncept får du därför all den kunskap och kompetens som bara erfarenhet kan ge.

Erfarenhet är alltså inget vi saknar vare sig i vår ledning eller hos våra sängrådgivare som du möter i våra sängbutiker. Besöker du närmaste Sovkoncept-butik så får du hjällp att hitta en säng som passar just dig, oavsett om det är en kontinentalsäng, ställbar säng eller en ramsäng.

En riktigt bra säng är nämligen inte bara en precisionsbyggd säng av kvalitetsmaterial. Det är en säng som också är väl anpassad till de personer som ska sova i den. Vissa människor är långa och andra är korta, det finns de som har breda axlar medan andra har breda höfter. När man dessutom tar med sovställningen i beräkningen så är det självklart att en enda sängmodell inte kan passa alla människors behov.

För att hitta en bra säng räcker det sällan att läsa på. Många sängmodeller på marknaden låter nämligen ganska likvärdiga om man ser till den översiktliga tekniska specifikationen som finns att tillgå. Även om man hittar tekniska skillnader så är det svårt bedöma vilken effekt de har på sängens komfort. Bästa sättet att hitta det som passar dig är därför att ta en stund att provligga och jämföra komforten i en sängbutik med stort utbud.

I Sovkoncepts sängbutiker hittar du precis det du behöver för att ta ett bra beslut. Hos oss får du kompetent guidning mellan kontinentalsängar i olika prisklasser och komfort. Vi visar dig gärna vårt utbud av ställbara sängar och förklarar fördelar och skillnader mellan ställbara och vanliga sängar. Är du på jakt efter en klassisk ramsäng eller en säng med förvaring så tveka inte att be om hjälp.

Hos Sovkoncept hjälper vi dig gärna och grundligt och sen när du har all kunskap så tar du själv beslut om du vill handla eller inte. Vi känner oss nämligen trygga i att du hos oss kommer hitta den bästa sängen för dig. Och den säng som passar just dig - det är en riktigt bra och prisvärd säng.

Tillgångar

Lager, inredning, fordon och släp med kåpa.

Ekonomisk utveckling

Stabil omsättning senaste 8 åren med 5-10% vinst årligen.

JB

Jesper Birgemo

Länia Jönköping

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  JB

  Jesper Birgemo

  Fråga Mäklaren

   JB

   Jesper Birgemo

   Länia Jönköping

   Telefon: Visa nummer