Snabbväxande och lönsamt bilföretag i Jönköpings län

location Jönköping

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

8 Mkr

Anställda

4 st

Resultat

Vinst

Hyra

40000 kr/mån

Beskrivning av Snabbväxande och lönsamt bilföretag i Jönköpings län

Efter år av framgångsrik drift och en imponerande tillväxtkurva erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva ett väletablerat och lönsamt bilföretag beläget i ett attraktivt läge. Företaget har specialiserat sig på bilförsäljning, lackering, skadeteknik och bilverkstadstjänster och har uppnått en omsättning på cirka 8 Mkr under 2023, en ökning med +20% från 2022.

Företagets styrkor:

Stabil tillväxt och lönsamhet: Företaget har varit lönsamt sedan starten med en EBIT på ca 10%.
Omfattande Tjänsteutbud: Inkluderar bilförsäljning med ett ständigt omlopp av 80-100 bilar, fullständiga lack- och skadetekniktjänster, samt en bilverkstad som servar och reparerar alla bilmärken med högkvalitativa reservdelar.
Erfaren personal: Teamet består av 4 anställda, inklusive 2 lackerare och 2 mekaniker vilket säkerställer en hög servicenivå och expertis.
Avancerad verkstad: Hjulinställning 3D system samt fullskalig skadeteknik verkstad med riktbänk.
Rikstäckande försäkringsavtal: Samarbeten med alla svenska försäkringsbolag (förutom 2 st), vilket säkerställer en kontinuerlig ström av kunder. Tack vare dessa avtal som bolaget har varit så framgångsrikt. Avtalen är rikstäckande vilket betyder att man kan få kunder över hela Sverige via försäkringsbolagen.
Unikt avtal om verkstadsjobb: Avtal om motor- och växellådsjobb med Garantipartner ger oss alla garantireparationer inom 10 mil, vilket säkerställer en stadig ström av jobb.
Lokal: 500 kvm byggnad med 1200 kvm asfalt och parkeringsyta på en total yta av 2250 kvm. (Observera att fastigheten inte ingår i försäljningen.)
Förmånlig hyra: 40,000 kr exkl moms

Potential för expansion: Med dess unika samarbeten med försäkringsbolag, kvalificerade team, och omfattande tjänsteutbud, finns det en betydande potential för ytterligare tillväxt och expansion.

Detta är en perfekt möjlighet för en driven entreprenör eller ett befintligt företag inom bilindustrin att förvärva en välpositionerad och lönsam verksamhet med en stark marknadsposition.

Kontakt: För mer information vänligen kontakta oss via formuläret.

LB

Lönsamt Bilföretag

  Fråga Mäklaren

   LB

   Lönsamt Bilföretag

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen