Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Rekryteringsverktyg

 • Data/IT supportTjänsteföretag
 • Rekrytering & personaluthyrningTjänsteföretag
 • Plats: Sverige, Östergötland
 • Omsättning: 0-2 Mkr
 • Anställda: 0-2 st
 • Priside: 0-2 Mkr
 • Resultat: Förlust
 • Flyttbart företag: Ja

Beskrivning av Rekryteringsverktyg

Fantastiskt tillfälle att förvärva ett unikt och innovativt rekryteringsverktyg anpassat för dagen och morgondagens krävande arbetsmarknad.

Detta dynamiska verktyg avdramatiserar och effektiviserar rekryteringsprocessen. Som användare slipper du traditionellt statiska och tidskrävande rekryteringar och når fler relevanta kandidater genom smidiga och stimulerande interaktioner.

Utifrån företagets önskemål hjälper verktyget till att sålla fram de kandidater som är bäst lämpade för verksamheten och företagskulturen.

Kandidaterna kan man sedan intervjua samt person- och kompetenstesta direkt i verktyget via video, ljud och text. Självklart med mobilanpassade användarvänliga vyer för kandidaten.Här samlas hela rekryteringsresan effektivt i ett enda verktyg. Från att utforma en anpassad unik och kreativ annons med fokus på employer branding till att testa, intervjua, verifiera och slutligen anställa rätt kandidat. Som användare av verktyget får även kandidaten en mycket behagligare och mer stimulerande rekryteringsprocess samt mera inblick i företaget och dess företagskultur.

2017 blev projektet antaget till ”Cybercom innovation zone”.
2018 tilldelades grundaren 100 000 kronor från Sparbankstiftelsen Alfa för sitt innovativa verktyg.

Under 2019 har verktyget presenterats för ett flertal ledande branschaktörer med mycket positiv respons. En av marknadens största aktörer har nu valt att gå vidare genom att vidareutveckla och implementera en del av verktyget.

Då bolaget saknar resurser för att både vidareutveckla och sälja rekryteringsverktyget samt genomföra kundprojektet har man som konsekvens beslutat sig för att undersöka möjligheten att avyttra rekryteringsverktyget.

Lämpliga köpare kan vara rekryterare, större företag eller ett IT-bolag.

Bud emotses.

Magnus Melberg

Länia Östergötland
 • Mobil: Visa nummer
Visa alla annonser från Länia Östergötland

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/76727

  En sida av Corporate Classifieds AB