Redovisningsbyrå i GBG-området

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Ekonomi & RedovisningTjänsteföretag

Grundat

2011

Omsättning

5,5 Mkr

Anställda

7 st

Prisidé

3,5 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Redovisningsbyrå i GBG-området

Nu har vi nöjet att förmedla en väletablerad redovisningsbyrå med en stark lönsamhet och en lojal kundbas. Byrån erbjuder pålitlig och effektiv hantering av företags ekonomiska behov och har en gedigen erfarenhet och expertis inom redovisning och ekonomi.

En av byråns största tillgångar är det stabila nätverket av kunder som den betjänar. Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster och överträffa kundernas förväntningar har byrån byggt upp förtroendefulla relationer som varar över tid.

Byrån består av ett dedikerat team bestående av sju erfarna specialister inom redovisning och ekonomi. Var och en av medarbetarna är passionerade inom sina områden och strävar efter att leverera exakt och noggrann service till varje klient. Genom kontinuerlig investering i medarbetarnas utbildning håller sig byråns personal uppdaterad med de senaste lagar och regler inom branschen.

Byråns framtid inkluderar möjligheten till ett ägarskifte, där säljaren uttrycker önskemål om att fortsätta vara en del av företaget under en sådan övergång. Detta möjliggör en smidig övergång för både kunder och personal och säkerställer att byråns expertis och höga servicenivå bibehålls under hela processen.

Lokalerna som byrån verkar ifrån är ändamålsenliga och har en attraktiv placering. Detta underlättar för kunder att besöka byrån och skapar en bekväm arbetsmiljö. Genom att investera i modern teknik och infrastruktur kan byrån säkerställa effektivitet och säkerhet i sina arbetsflöden.

Bolaget omsätter ca 5,5 miljoner kronor per år med en vinst på ca 13%. Byrån strävar efter att fortsätta växa och utvecklas samtidigt som fokusen på kvalitet och tillfredsställande resultat för kunder bibehålls.

För mer information krävs sekretessförbindelse, vänligen kontakta mäklaren.

Charlotte Fornander

Länia Västra Götaland

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Charlotte Fornander

   Länia Västra Götaland

   Telefon: Visa nummer