Populär restaurang i Östersund, oms 10 MSEK (ID: 1515)

location Östersund - Jämtland - Norrland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

10-20 Mkr

Resultat

Vinst

Area

250 m2

Hyra

39000 kr/mån

Platser inomhus

50 st

Platser utomhus

18 st

Spriträttigheter

Ja

Beskrivning av Populär restaurang i Östersund, oms 10 MSEK (ID: 1515)

Är du en entreprenör som letar efter ett framgångsrikt företag att driva? Då är denna restaurang i Östersund det perfekta alternativet för dig! Restaurangen är en väletablerad och populär restaurang i hjärtat av Östersund. Restaurangen har en lång historia av framgång och har en stark kundkrets och serverar en varierad meny med mat och dryck av hög kvalitet. Restaurangen har också en trevlig och avslappnad atmosfär som gör den till en perfekt plats att koppla av och njuta av en måltid. Efter 19 framgångsrika år är det nu dags att hitta en ny ägare till restaurangen som är belägen på en A-plats mitt i hjärtat av Östersund, precis vid gågatan.

Restaurangen står för kvalitet i världsklass när det gäller mat och dryck. Varje onsdag till lördag kan du erbjuda dina gäster en unik smakupplevelse och personlig service, både under eftermiddagen och kvällen. Som en del av Diös fastighetsportfölj är restaurangen stolt över att vara en del av ett levande centrum med en stad som satsar på framtiden genom många nya etableringar av stora företag.

Man har hög omsättning på korta öppettider, 2022 omsatte man cirka 10 MSEK med god vinst, med öppet endast 32 timmar i veckan. Lokalen är 250 kvm, hyran är 39 000 kr per månad. Det finns cirka 50 sittplatser inne och 18 platser ute. Inventarier och inredning är fräscha och i gott skick. Köket är fullt utrustat med ventilation och fettavskiljare. Öppettider: sön-tis, stängt, ons-tor 16–22, fre 16–24, lör 12–24.

Missa inte denna unika möjlighet att bli ägare till en av Östersunds mest populära restauranger. Kontakta oss via e-post för mer information och ta det första steget mot att förverkliga din dröm inom restaurangbranschen.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen